Welke vorm van acupunctuur doe ik precies?

penceel streek beneden

Persoonlijke benadering Binnen Chibalans pas ik Klassieke Acupunctuur toe. Deze behandelmethode past het beste binnen mijn visie, omdat Klassieke Acupunctuur uitgaat van een hele persoonlijke benadering. Jouw klacht kan ik op die manier op een hele andere manier behandelen dan een ander met precies diezelfde klacht. Waarom? Omdat ieder lichaam weer heel anders in elkaar zit en werkt. Deze persoonlijke aanleg vormt het uitgangspunt van onze behandeling.

Chinese Kalender Binnen de Klassieke Acupunctuur ga ik nog een stapje verder, namelijk met de filosofie van Stammen en Takken. Hiermee duik ik nog dieper in jouw ‘blauwdruk’, door bijvoorbeeld ook te onderzoeken hoe de energie van hemel en aarde was toen je geboren werd. Dit is allemaal vastgelegd in de Chinese Kalender. Wat voor type ben jij volgens deze kalender?

Nu ik ook deze informatie heb, weet ik nog beter wat voor sterktes en uitdagingen bij jou horen en waar we ons op moeten richten bij de behandeling. Zo gaan we echt tot de diepst mogelijke kern van jouw klacht - en daarmee ook tot de diepst mogelijke kern van de oplossing.