Voeding

Binnen mijn praktijk kies ik voor de behandelmethoden acupunctuur en voeding om de oorzaak van jouw klacht weg te kunnen nemen. In mijn ogen zijn deze twee vormen van behandeling namelijk de beste manier om écht tot de kern te kunnen gaan van een klacht en jou weer in balans te krijgen. Het liefst gebruik ik acupunctuur en voeding in combinatie met elkaar.

Snel naar:

Waarom is voeding belangrijk? Voedingsconsult Veelgestelde vragen

penceel streek beneden

Waarom is voeding zo belangrijk?

Het cliché is waar: je bent echt wat je eet! Daarnaast haal je 60% van je dagelijkse energie uit voeding. Voeding doet dus heel wat met je. Met alleen een aanpassing in voeding kun je een klacht vaak dan ook al een heel stuk verminderen, nog voordat je begint met acupunctuur of een andere behandelmethode.

Hoe kun je je energie op peil houden met voeding?

img.name
img.name

Voedingsconsult

Tijdens een voedingsconsult brengen we eerst jouw gezondheid in kaart. Welke klachten heb je? Op welk vlak heb je meer evenwicht nodig? Wat wil je bereiken? Jouw eigen wensen en voorkeuren vormen mijn uitgangspunt. Al tijdens het consult zelf geef ik je een aantal voedingsadviezen, die je meteen in de praktijk kunt brengen.

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we hoe het is gegaan met de aanpassingen en kijken we of we een volgende stap kunnen zetten in voeding. Vaak ondersteunen we dit dan ook met acupunctuur.

Hoe kan ik jou helpen?

Veel gestelde vragen

  • 1

    We beginnen met een intakegesprek. In 60 à 90 minuten bespreken we wat je klachten zijn en waar je tegenaan loopt. Jouw verhaal en mijn observaties leveren een diagnose en behandelplan op, waarin acupunctuur en voeding vaak samengaan. Heb je een duidelijke voorkeur voor acupunctuur óf voeding? Dan kunnen we ons ook op één van deze behandelmethodes concentreren.